آموزش

علائم هفته دوم بارداری چیست؟ + هر آنچه نیاز است بدانید!

هفته دوم بارداری

هفته دوم بارداری در واقع آغاز یک سفر طولانی است که در این هفته علائم اصلی تان آغاز خواهند شد، اگر می‌خواهید بدانید که هفته دوم بارداری چه علائمی دارد و چه نکاتی را باید رعایت کنید، پیشنهاد می‌کنیم تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

 

جنین در هفته دوم بارداری چگونه است؟

شاید برایتان عجیب باشد اما در هفته ی دوم بارداری شما هنوز جنینی همراه خود ندارید و در واقع باردار نیستید!! فی الواقع در هفته دوم بدن برای فرآیند تخمک گذاری آماده می‌شود و آماده لقاح تخمک و اسپرم خواهد شد؛ بعد از حرکت میلیون ها اسپرم به سمت رحم تنها یکی از آنها موفق به کسب جایگاه اول می‌شود و باقی از بین می‌روند و اندازه جنین در هفته دوم بارداری درست به اندازه یک اسپرم است، زیرا در ابتدای ماجرا باید ترکیب تخمک و اسپرم انجام شود.

 

علائم هفته دوم بارداری

هفته دوم بارداری چه علائمی دارد؟ در هفته دوم ممکن است با علائم مختلفی رو به رو شوید که در ادامه قصد داریم به تعدادی از مهمترین و اصلی ترین های آنها اشاره کنیم:

تغییر در ترشحات دهانه رحم: در روزهای اولیه مخاط رحم به صورت رشته ای و سفید تغییر پیدا می‌کنند تا اسپرم راحت تر حرکت کند.

حساسیت سینه ها: افزایش هورمون ها منجر به بروز حساسیت سینه ها و متورم شدن آنها می‌شود.

بهتر شدن حس بویایی: تغییرات در هورمون ها روی حس بویایی نیز اثر می‌گذارد به طوری باعث تقویت چشم گیری در حس بویایی خواهید شد.

افزایش میل جنسی: در روزهای اولیه به دلیل اینکه بدن قصد تخمک گذاری دارد، میل جنسی نیز افزایش پیدا می‌کند تا احتمال باروری بیشتر شود.
به غیر از علائم بالا که گفته شد اگر فرآیند باروری به درستی انجام شده باشد، ممکن است علائم زیر را نیز مشاهده کنید:

  • درد شدید در سینه ها
  • حالت تهوع شدید
  • نفخ
  • تکرر در ادرار
  • خستگی بیش از حد
  • قطع قاعدگی
  • و…

 

تغییرات ظاهری در هفته دوم بارداری

در هفته دوم مانند هفته اول بارداری در ظاهر و بدن شما هیچ تغییری مشاهده نمی‌شود زیرا همانطور که گفته شد بدن در حال تشکیل لقاح و تخمک گذاری است و دیده شده است که حتی در بعضی خانم ها در چند هفته اول نیز تغییری در ظاهر دیده نمی‌شود، اما معمولا از هفته چهارم یا پنجم تغییرات ظاهری در بدن آغاز می‌شود.

 

اندازه جنین در هفته دوم بارداری

جهت خرید پستانک میوه خوری در انواع مختلف می‌توانید به دسته بندی مربوطه مراجعه فرمایید.

 

 

آیا در سونوگرافی هفته دوم بارداری چیزی قابل مشاهده است؟

در هفته دوم هیچ چیز وجود ندارد که بتوانید آن را مشاهده کنید، در واقع هفته اول و دوم تنها به عنوان جزئی از دوران بارداری شناخته می‌شوند و بهترین موقع برای انجام سونوگرافی بین هفته ششم تا هشتم است.

 

آیا در هفته ی دوم بارداری به پزشک مراجعه کنم؟

پیشنهاد ما این است که در روزهای اولیه احساسات و شرایط و علائم خود را به طور کامل زیر نظر داشته باشید و در صورتی که احساس درد شدید دارید و یا احساس می‌کنید که علائم تان شدت پیدا کرده اند به پزشک مامائی مراجعه فرمایید و بهتر است زیر نظر ایشان اسیدفولیک و ویتامین های مورد نیاز بدن تان را مصرف کنید.

 

 

خود مراقبتی در هفته دوم بارداری

در هفته های اول حاملگی بهتر است مراقب سلامت جسمی، ذهنی و روانی خود باشید و بدون استرس و نگرانی این دوران را پیش ببرید، موارد زیر از جمله کارهایی است که بهتر است رعایت کنید:

داشتن تغذیه سالم: پیشنهاد ما این است که یک برنامه غذایی منظم تهیه کنید که انواع کربوهیدرات، پروتئین ها و ویتامین های مورد نیازتان تامین شوند.

ورزش منظم: بهتر است زیر نظر یک مربی مجرب به صورت منظم، ورزش را آغاز کنید.

مراجعه به پزشک: در صورتی که سیستم ایمنی تان مشکل دارد و ویتامین های لازم را دریافت نمی‌کنید بهتر است به پزشک مراجعه کنید و با تجویز ایشان قرص مصرف کنید.

 

علائم هفته دوم بارداری

 

انجام مدیتیشن: مدیتیشن فرآیندی است که به سلامت جسم و ذهن شما کمک می‌کند و باعث ایجاد آرامش در شما خواهد شد و حتی می‌توانید با استفاده از آن نگرانی ها و استرس هایتان را کاهش دهید.

رابطه جنسی لذت بخش: در روزهای اولیه که قصد دارید بارور شوید، میل جنسی تان افزایش پیدا می‌کنید سعی کنید با لذت رابطه جنسی را تجربه کنید و فقط به فکر بارور شدن نباشید.

خواب کافی: داشتن خواب کافی و به اندازه یکی از مواردی است که می‌تواند به کاهش استرس و افزایش سلامتی شما کمک کند.

 

حتما بخوانید: ریزش مو نوزاد

 

نتیجه گیری

در هفته دوم بارداری پریودتان به پایان می‌رسد و فرآیند ساخت لقاح آغاز می‌شود، علائم هفته دوم بارداری مختلف هستند که در این مقاله به صورت کامل به آنها اشاره کردیم، بهتر است در هر کاری که می‌خواهید انجام دهید و در رابطه با آن اطلاعات کافی ندارید با یک پزشک مامایی مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *